Butik

Som auktoriserad Specma Service Center kan vi säkerställa att produkterna vi erbjuder
håller måttet för att tillgodose våra kunders krav på hög kvalitet.

I vår butik tillhandahåller vi komponenter inom:

  • hydraulik
  • ledningskomponenter
  • centralsmörjning

Vårt mål är att genom kompetens, kvalitet, tillgänglighet och service
vara den självklara servicepartnern att anlita.

hydraulslang pressning

Hydraulslangar tar stryk

Värme, ånga, drastiska temperaturväxlingar och tuffa miljöer kan orsaka hydraulslangarna att vrida, vända, böja och skavas
- som alla leder till nötning som är en ledande orsak till att hydraulslangen går sönder.

Slangbrott tar tid och pengar att reparera och kan sänka produktiviteten. På A2 Hydraulik tillhandahåller vi rätt verktyg och taktik för att skydda våra kunders slangar och produktivitet.

Identifiera potentiella problemområden

Hydraulslangar som är orörliga är mindre benägna att vrida, vända, dra, böja och skavas. Att låta en tekniker göra en grundlig kontroll och utvärdering av hur hydraulslangarna är anslutna, stagade och matade genom passagerna kan ge värdefull insikt i var och hur nötning är mest sannolikt att uppstå. På detta vis kan slangbrott och produktionsstopp minskas.

Investera i högkvalitativa slangskydd

Slangskydd finns i en mängd olika utföranden och material, inklusive mjuk plast, nylon och gummi. Att hitta rätt skydd för en slang kan betyda skillnaden mellan en slang med en lång livslängd och en slang vars användbarhet är kortklippt på grund av nötning.

I allmänhet är en jämn hydraulslang mindre känslig för att haka upp sig, även om det kanske inte är lika hållbart som en flätad hydraulslang i tuffa förhållanden. Å andra sidan kan en textil, nylon-flätad slang vara mer benägna att fastna, men också tål en högre grad av friktion.